Uw inruilwaarde in 2 stappen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw huidige auto bij aankoop van een nieuwe Toyota? Zie in 2 simpele stappen direct uw inruilaanbod in beeld! Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij een aantal gegevens van u nodig.

NL
KM
Om uw auto gegevens op te halen hebben wij uw kenteken en kilometerstand nodig.

In de berekening van uw online inruilaanbod wordt hiermee nog geen rekening gehouden.

Volgende stap
Volgende stap

Bepaling van uw inruilwaarde
Op basis van de door u opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van uw auto. De inruilwaarde van uw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van uw auto bij uw Toyota-dealer. Ga voor uw persoonlijk aanbod naar uw Toyota-dealer.

Persoonlijk aanbod extra inruilwaarde
De extra inruilwaarde is een persoonlijk aanbod. De hoogte van uw extra inruilwaarde is afhankelijk van de auto welke u wenst in te ruilen en het model van de nieuwe Toyota welke u wenst te kopen. De extra inruilwaarde geldt daarom uitsluitend voor de door u opgegeven inruilauto in combinatie met het gewenste (nieuwe) model Toyota. Mocht u een aanbod wensen voor een ander model Toyota en/of een andere inruilauto, dan kunt u een nieuw persoonlijk aanbod aanvragen.

Voorwaarden
Uw persoonlijke inruilaanbod met extra inruilwaarde en de daarbij behorende voucher is 2 weken geldig. Ofschoon deze met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kunnen wij niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens voorkomen, van welke aard dan ook. Dit aanbod is niet geldig i.c.m. andere acties.
De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u informatie over de producten en/of diensten van Toyota via Louwman & Parqui B.V. en de Toyota dealers te kunnen aanbieden. Hierbij wordt gehandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. U kunt zich altijd verzetten tegen het verdere gebruik van uw gegevens door te bellen met 0800-0369.